Hadise hakkında herşey


http://mersinunv.com/wp-content/plugins/hot-linked-image-cacher/upload//img157/6164/hadise5oi3.jpg

Moskova’da Mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.

Hadise, yaptığı açıklamada, ”Düm Tek Tek” isimli şarkısının Eurovision yarışmasının havasına çok uyduğunu, insanların yorumlarından çok hoşnut olduğunu, olumlu tepkilerin kendisini şaşırtacak boyutta fazla gözüktüğünü, bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Yarışma hazırlıklarının çok yoğun geçtiğini anlatan Hadise, ”Her şeyin mükemmel olmasını, Türkiye’yi en güzel şekilde dünyaya tanıtmak istiyorum. En önemlisi budur. Ayrıca, benim için sadece şarkı değil, tüm sahne performansım çok önemli” dedi.

Eurovision’a uyum sağlamanın ve bu arada kendi çizgisini yansıtmanın önemine değinen sanatçı, yarışma kuralları çerçevesinde ”pek çok sahne sürprizi” düşündüğünü, sonucun iyi olacağına inandığını ifade etti.

”Düm Tek Tek parçasının sözleri çok güzel” diyen Hadise, özetle şöyle konuştu:

”Ben bir şarkıcı olarak öncelikle şarkı sözüne bakarım. İngilizce şarkı seçiminin bir nedeni de budur. Daha çok sayıda insan şarkının sözlerini anlayabilecek. İngilizce sözler Türkiye açısından daha avantajlı ve ben İngilizceyi çok iyi okuyabiliyorum. Sesime, tavrıma ve sahnedeki duruşuma İngilizce daha çok yakışıyor. Düm Tek Tek kalbin atışını simgeliyor. Şarkının mesajı budur.”

Şarkının, çok takdir ettiği Sinan Akçil’in bestesi olduğunu belirten sanatçı, ”İlk dinlediğimde gözlerimi kapadım ve bu şarkı ile kendimi sahnede hayal ederek, nasıl bir Hadise olurum diye düşündüm” dedi.

Yarışma için Erdem Kınay ve Volga Tamöz’ün şarkılarının da değerlendirildiğini, bu güzel besteleri de ileride ele alacağını anlatan Hadise, ”Düm Tek Tek” şarkısının İngilizce sözlerini fazla beğenmediğini, nakarat bölümünden çok hoşlandığını, sözleri Belçikalı Stafaan Fernande ile birlikte tekrar yazdıklarını, Sinan Akçil’in de beğenisini aldıklarını belirtti.

Eurovision yarışmalarını çocukluğundan beri izlediğini, önceleri puanlama bölümünden, ülke isimlerinin ekrana taşınmasından, o sırada ekranlara yansıyan renklerden çok hoşlandığını, son zamanlarda şarkılara da dikkat ve önem verdiğini kaydeden Hadise, sözlerine şöyle devam etti:

”Sertap Erener’in yarışmayı kazandığı günü hiç unutamıyorum. Çok çekişmeli geçmişti. O gece menajerime mesaj çekerek, çok mutlu olduğumu söylemiştim. Sevinçten ağlamıştım. Sertap ile tanışmayı, onun Eurovision deneyimini paylaşmayı, tavsiyelerini dinlemeyi çok istiyorum.”

Hadise, hangi duygularla sahneye çıkacağı konusunda da şunları belirtti:

”Ben sahneye her zaman çok heyecanlı çıkarım. Sahne öncesinde yemek yiyemem ve sürekli konuşma ihtiyacı duyarım. Eurovisyon döneminde herhalde heyecandan 4-5 kilo veririm. Sahnede insanları şaşırtmayı seviyorum. Türkiye denince akıllara göbek dansı geliyor. Ben sahnede daha önce denenmemiş bir şey yapmak istiyorum. İstiyorum ki insanlar sahnede hadise, olay çıktı desinler.”

”Program hazırlanıyor. Ocak ayı sonunda katılımcı ülkeler kurayla gruplara ayrılacak ve buna göre promosyon turumuzu düzenleyeceğiz” diyen Hadise, Düm Tek Tek albümünün yarışmadan önce satışa sunulacağını bildirdi.

Hadise, özel hayatına ilişkin de şu değerlendirmeleri yaptı:

”Özel hayatımın özel kalmasına özen gösteriyorum. Bu yüzden insanlar beni magazin programlarında az görüyorlar. Çok gezmeyi sevmiyor, gideceğim yerleri iyi seçiyorum. Kapılarınızı herkese çok açarsanız sonra kapatmak zor oluyor.

Duygusal bir insanım ve izleyiciler bunu sahnede görüyorlar. Duygulu şarkılarda duygulanırım, bazen ağlarım. Annemi ve kardeşlerimi çok seviyorum, onlar için her şeyi yaparım. Çalışmadığım günlerde sıradan şeyler yapmaktan zevk alırım. Mesela bir yerde oturup insanları izlemek, elimde kağıt, kalem ve sütlü kahve varken şarkı sözleri yazmak hoşuma gider.”

Küçüklüğünden beri şarkıcı olmak istediğini belirten Hadise, tiyatro, ayakkabı ve kıyafet tutkusunun da çocukluğundan beri sürdüğünü, sinemayı, araba kullanmayı, sporu sevdiğini anlattı.

Vücudunda üç dövme olduğunu ifade eden sanatçı, bileğindeki dövmenin kız kardeşinde de bulunduğunu ve kardeşler arasında bitmeyen sevgiyi simgelediğini söyledi. Hadise, şunları kaydetti:

”Belimdeki dövmenin anlamı çok derin, onu açıklamak istemiyorum. Gizem güzel bir şey. Dövmeler hayatımdaki önemli anları yansıtıyor. Görünmeyen yerlerime dövme yaptırmayı tercih ediyorum. Ensemde yeni bir tane yaptırdım. Latince bir yazı var. Anlamı, kendi kanatları ile uçan bir kız. Ben kendi kanatlarımla uçmayı seviyorum. Düm Tek Tek şarkısında da melek sözü geçiyor. Meleklerin de kanatları var. Dövme yapıldı, ardından bu şarkı yapıldı. Ben bunda kaderin rolüne inanıyorum. Bir dövmem de kalçamda. O da Tibetce. Onun anlamı da çok özel.”

Sahneye çıkmadan önce hep mavi boncuk taktığını anlatan Hadise, Eurovision’da da bunu yapacağını, aksi takdirde kendisini ”mikrofonsuz” hissettiğini söyledi.

Sanatçı, Belçika’daki yaşamını da özetle şöyle anlattı:

”Mol şehrinde doğdum. Annem ve babam Belçika’da evlenmişler. Daha sonra ablam Hülya, ben ve arkamdan Derya ve en küçük kardeşim Murat doğduk. Annem ve babam, ben 11 yaşımdayken ayrıldılar ama bizi hep desteklediler. Belçika’da okudum, 2006′da pazarlama bölümünden mezun oldum. Benim için tahsil önemliydi. Annem ve babam sayesinde Türkçe ve Flamanca’yı öğrendim, Fransızca, İngilizce ve Almanca da biliyorum.”

Beğenilmekten hoşlandığını, insanlara günlük haliyle görünmekten çekinmediğini, sadeliği tercih ettiğini anlatan Hadise, Zeki Müren’e ve Frank Sinatra’ya olan hayranlığını da dile getirirken, ”Ben de bir gün, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nazan Öncel gibi kalıcı olmak istiyorum. Şimdi 23 yaşımdayım ama 50′li yaşlarımda sahnedeki halimi düşünüyorum” dedi.

http://mersinunv.com/wp-content/plugins/hot-linked-image-cacher/upload//images/news/19224.jpg


Benzer Yazılar

Tags: , ,

Tags: , ,

232 Responses to “Hadise hakkında herşey”

  1. alexxxxxx diyor ki:

    :D eed çok kskanıommm yaaa tühh o qsslik o fzk o ses hc kmsede yoooq hc bi mankende falan yokk bi hadseeede ayy çatlıormm ya:dulan kskansamm adriana lima shakira gbi ünlülerii kskanırm özenti selülüt gbkliyi ne kskanjam be:D

  2. dream diyor ki:

    neeeee hadise mi güzelll sese bak ya kart tavuk gibi çıkıyor berbat vokali de olmasa rezil olurdu heralde çıkmış sahneye bacak şovu yapıyor herzamanki gibi peehhh

  3. reset diyor ki:

    Türküm diye geçinen ecnebi şerefsiz!

  4. alexxxxxx diyor ki:

    :D :D:DD eevvd aynnn

  5. israfil diyor ki:

    ne kıskanıyorsuz hadise aplamızı cekemeyenler daş balasın

  6. Arif diyor ki:

    off ya size yuh diyorum bu kadar güzel kadın mı basarısız var mı böyle bir sey bebeğim benim

  7. drb diyor ki:

    sizin gibi bacak meraklıları gündemde tutuyor bu adiyi zaten başka bi marifeti yoktur bu pisliğede marifet denirse tabi

  8. deniz diyor ki:

    nefretlik bişey bu ya şu resimlere bak bu mal değil de ne siz söyleyin insan dediğin hayalı edepli olur edep yerlerini böyle şerefsizce namussuzca göstermez bile bile çıplaklığı çok seviyor bu melun cehennem ateşi de çırçıplak yakacak insanı böyle Türk evladı Anadolu kızı olmaz olamaz ,hoş öyle değil zaten

  9. alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx diyor ki:

    aynnn eqer böle açık resmleriyle pozlaryla ünlü oljaksa beqeniljekse hc olmasn yaaaa marifet syunmada bnda:Dbaska marifet yok

  10. semih kesgin diyor ki:

    bence hadise abla cok guzel yarıştı ama ordakı adam takla adam olmasa biz1. olurduk

  11. haydar diyor ki:

    ya hadisenin güzelliğini kimde gördünüz de eleştiriosunuz halen daha p..su da cıkmadı kendi halinde basarılı bi kadın

  12. alexxxxxxxxxxx diyor ki:

    :d elşşrjes tbi çnküüü qsll deillllllll doal halini qrdm iğrenççççççç orjinal deilki hadisee esttk li qsllll boyalı qsssl

  13. Murat diyor ki:

    yıl başındakinde gerçekten hem çok güzeldi hemde çok güzel söyledi. Ama bence erovisionda bozmuş Türkleri dansöz gibi göstermiş ve gerçekten sesi çok kalın. Genede güzeldi… Ayrıca vücudunu kullanan sadece hadise değildi orda. Bu Türklüğe yakışmaz diyenler içinde hadise zaten önceden de açık giyiniyodu yani trt istese almayabilirdi hadise sadece orda böyle giyinmedi. bence çok iyiydi ama daha iyileride vardı mesela Azerbaycan. ben genede hadiseyi sewiyorum. o benim bitanem………..

  14. dadaş diyor ki:

    alexxxxxxxx önce sen konuşmayı öğren ondan sonra milleti eleştir ayrıca arkadaşlar sanatçı olup bir yerini açmayan varmıki bu açmasın o açınca milletin abdesti kaçıyo ama olsun

  15. Murat diyor ki:

    :) )))) haklısın… açması namaz kılmamızı engelliyo ama isteyen istediğini giyer kimse karışamaz biri sana niye pantolon giyiyosun diye sorduğunu gördünüz mü? tamamen dadaşa katılıyorum..

  16. Merve Keskin diyor ki:

    Slm arkadaşlar ben Merve.Hadise’nin çokta güzel birşey yapmadığını ve kendini çok şımarttığını söyleyebiliriz.Kıyafeti çok açıktı.Birde sesi pek güzel değildi.Zaten hastaymış.Yine de bizi 4. yaptı.Teşekkür ederiz.Ama kendini bu kadar salmak,çok açık giymek zaten bizim kültürümüze uymuyor.Allah’tan dilerimki İnşallah bir daha böyle açık giyinmez.

  17. alexxxxxxxxxxxxxxxxxxx diyor ki:

    :d nbe dion lan eln ….. kzını bana sawunuonn eeed hepsiii öle hangisi kapalı giyoki hadiseee öle synmayııı erkklern onu öle beqenmesni istio sexyy qröelerini istioo hbsi aynı bokkk eed kötü örnek oluo türkiye adına baska ülkeleree adımz cıkmıss zaten btn ülkelrdeeeeee nese yaa banane eln edepsz kzndan sz swnuun işte böle onu yceltn

  18. Murat diyor ki:

    onu yücelttiğimyok sadece yılbaşında hem kıyafeti hem sesi daha güzeldi

  19. aleexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx diyor ki:

    blli olluo:Dsüperdii yaaa walaaaaaa bomba gbi patladı güm bek bek yern dibine grdiiiii

  20. Murat diyor ki:

    4. olmak büyük bir başarı…

  21. tuğçe gülsu diyor ki:

    bana bak deniz denilen öküz sen mal mısın yoksa salak mısın hadise o elbiseyi giymek zorun daydı enazından senin o görünce kusulacak kıyafetlerinden daha iyiyidir elbisesi senin üstüne kusulacak yüzünden daha güzel yüzü var .ŞİMDİDE EŞEK GİBİ KONUŞMA.!!!!!!!!!!!!malsın sen!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  22. alexxxxxx diyor ki:

    eed 4.olmaktyta basarı ama herekes ondn 1.liq beklioduuuuu olamadı iiçinnn bide belçika adına qrceqmişşşşşş

  23. neslihan diyor ki:

    bence her haliyle çok güzel bir kız onmu çok beğeniyorum siz erkekler zaten hep bacaklara falan bakarsınız siz müzikten ne anlarsınız bea odunlar

  24. atakkan diyor ki:

    hadiseyi çok sexi buluyorum

  25. öküz hadise diyor ki:

    ayıptır söylemesi hadş öküz gibisin seni öldüresim geliyor pislik ayı manyak cıplakb karı

  26. pislik hadise diyor ki:

    arkadaşlar hadise açık giyinebilir fakat bu bizi ilgilendirmez. ilk yorumlarımda böyle söylemiyordum ama fikrimi değiştirdim. onu aşağılayarak hiç bişey kazanmayız. lütfenbir daha hadiseyi aşağılayıcı laflarda bulunmayalım. 4. lük de bize yeter……

  27. pislik hadise diyor ki:

    ismiminde pislik hadise olduğuna bakmayın. ilk yorumlarımda hadiseyi aşağılayıcı laflar ediyodum. adım ondan pislik hadiseee :)

  28. pislik hadise diyor ki:

    tıp. sustum

  29. suzan diyor ki:

    merhaba hadise ablacım ben 9 yaşındayım ve senin hayranınım acaba bana cevap yazarmısın seninle tanışmayı çok istiyorum lütfen meill cevap yazarmısın

  30. alexxxx diyor ki:

    heh oda şimdi cvplarrr çok önmsio yaa sizi o anca sevgilileryle otellerde faln sabahlıo

  31. hadise ci diyor ki:

    bana bakın o hadise yi elestirenler sizi bulsaydım vrya gebertirdim herhalde beni sinir etiniz bence hadise çok gzl ibr kızz tmm belki makyajsı hali kotu olsada erovizyonda 21. felanda olabiliriz kaç kişinin içinden 4. olduk tamma ben bile en azından 2 ya da3. bekliyodumm ama bu da bi basarı hadise bu yorumları okuyosan lütfen morellini bozma karsında sana pis pis seyler yazanlar kazma dır cnm ablamm sena hayranımmmmm….

  32. alexxxx diyor ki:

    amannn pbbbbbbbbbbb doğru ssöleyeni 9köyden kowuolar hadise ablajımmmmmmm böööö:P:d hadiseymişşşşş zzuahhahahahhahahahhahaaahhaahha

Leave a Reply