
Prof. Dr. Ahmet Maranki
Ahmet Maranki 1956 yılında İnebolu’da doğdu. Liseyi İstanbul’da bitiren yazar ilk önce Tütün Eksperleri Yüksek Okulu’nu bitirip 1976 yılında stajını tamamlayarak devlet görevine başladı.
Sırasıyla 1981 yılında İstanbul Üniversitesi T. Endüstri Mühendisliği’ni, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Siyaset Bölümünde ‘master’ını, 1990 yılında aynı bölümün Sosyal Siyaset Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri alanında doktorasını tamamladı.
1991 yılında ABD’de mesleki alanda mahalli idareler, sosyal güvenlik sistemleri ve tarım alanında doktora üstü bilimsel çalışma ve araştırmalarda bulundu.
Uyarı : Sitemizdeki bilgiler paylaşım amaçlıdır. Sayın Ahmet Maranki’ye sorularınız için lütfen www.maranki.com’da iletişim bölümünü kullanınız ya da info@maranki.com adresine mail atınız.
E-posta adresinizi buraya yazıp gördererek son yazılardan haberdar olabilirsiniz.
akıntı için öneriniz nedir 49 yaşında erkeğim tşk
hocam başarılarınızın devamını diliyorum.bir sorum olacaktı yüzdeki kıllanmalar için bitkisel bi çözüm varmı.teşekkür ediyorum
Bu yorumun başlığına tıklayarak aşırı tüylenme sorunu için nane kürü konusunu okuyun
meraba sayın hocam.ben 17 seneden beri trombosit hastasıyım.trombasitlerim 8-9 binlerde.tüm tedavileri uyguladım fakat sonuç alamadım.yaşım 22.dalağım alındı.trombositleri yükseltebilmek için önerebileceğiniz bitki ya da bitki karışımları var mı?beni yanıtlarsanız çok sevinirim.(takipli hastayım)
merhaba ahmet bey benım bır kızım var fakat 3 yıldır ıkıncı cocugu ıstıyoruz olmadı kanallarım tıkalı bunun ıcın bır kur varmı bana yardım edersenız cok sevınırım teşekkur ederım
Hocam iki sene önce ENdometrioma Yani Çikolata Kİstinden Ameliyat Oldum. Busene Tekrar İki buçuk Santim Olarak sağ yumurtalıkta Kist Oluşmuş.Ne Yapmam Lasım NE OLUR YARDIM EDİN!!!Şimdiden Allah Sİzden Razı Olsun… Bana ULaşmak İçin frk@yilmaz.com ULaşınnnnnn
hocam iyi akşamlar.2.11.08 tarihindeki kanal 7 tv yayınlanan programınızı izledim.verdiğiniz yararlı bilgier için çok teşekkür ederim.benim problemim erken menopoz a girmen.erken menopoz için verdiğinizin bitkisel çözüm ve tarfini verebilirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
bu yorumun başlığına tıklayarak Sperm sayısını arttırmak için Keçiboynuzu kürünü okuyabilirsiniz
ben hesna daha önce sol karın boşluğuna şişlikle ,göğüs ağrısı ve sislik,bulantı konusuyla size başvurdum ben avrupa yakasında hangi branşın daktoruna başvurabilirim yorum için teşekkürler bunada yorum bekliyorum …..
hocam saygılar rahimdeki myom için ne öneriyosunuz 5cm myom varmış bende ameliyat diyo dr.lar ameliyattan çok korkuyorum ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ediyor öerilerinizi merakla bekliorm.filiz..
Troid bezlerim ve rahmim rahatsızlığım nedeniyle alındı. Kilo veremiyorum. Ne önerebilirsiniz. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba;
İnsanlara bu faydalı bilgilerin ulaştırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim . Benim sorum; 18 yaşında kızım var bundan 1 yıl önce 1 kez adet gördü . Fiziki açıdan herşeyin normal olduğu söylendi ama henüz düzene girmedi . Adetlerinin düzenli olmasını sağlayacak bitkisel öenerileriniz nelerdir. Teşekkür ederim
Selam ben sizden Annemin hastaligi haqqinda sorushmaq isteyirem.
Hastaligin adi Azeri dilinde “Daginik Skeleroz” , Rus dilinde ” Rasseyanniy Skleroz”
English dilinde “Disconnectedness Sclerosis” deyilir. Almaniyda muayine edibler hab yazimblar.
Sizin meslehetinize ehtiyacimiz var. Annemin 1 ayagi ishlemir.Annem gunu gunden pisleshir.
Teshekkurler
Azerbaycanda- Ilqar
Sayın Hocam,
Annem yaklasık iki yıldır ITP denilen bir kan hastalıgıyla mucadele veriyor. Surekli doktor kontrolunde olmasına ragmen trombosit degerleri surekli dusuk. Su anda da 49000. Iyi zamanlarında da 75000′i gecemiyor. Aynı zamanda yuksek tansiyon hastası. Cok caresiz kalıyoruz. Cozum onerebilirseniz cok mutlu olurum.